Bezmięsne sałatki:
- Sałatka z wędzonym łososiem i pomidorkami koktajlowymi
- Sałatka arabska z czerwoną soczewicą i daktylami
- Sałatka z tuńczykiem i cykorią
- Sałatka z czerwonym grapefruitem, serkiem feta i pestkami dyni
- Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i oliwkami
- Sałatka z tuńczykiem i pomidorami
- Sałatka z pieczonym łososiem
- Sałatka z kaszą gryczaną i buraczkami
- Sałatka z grillowaną cukinią i fetą
- Surówka z marchewki z pieprzem cytrynowym
- Marchewka z rodzynkami
Bezmięsne obiady:
- Hiszpańskie Gazpacho
- Kremowa zupa kukurydziana z mleczkiem kokosowym i imbirem
- Sushi maki z łososiem i paluszkami surimi
- Tarta z kurkami, serem feta i tymiankiem
- Frittata z pomidorkami koktajlowymi i łososiem
- Fusilli z tuńczykiem i kaparami
- Spaghetti tricolori ze szpinakiem, kaparami i suszonymi pomidorami
- Pikantna zupa-krem z marchewki
- Wiosenne szaszłyki z łososiem i cukinią
- Warzywne chilli Jamiego Olivera + Limonkowy ryż z kolendrą
- Łosoś w pomarańczach + Złoty kuskus z miętą
- Papryki faszerowane kaszą jaglana i pieczarkami
- Spaghetti z zielonym pesto z pietruszki i szpinaku
- Młode ziemniaczki z serem Camembert i 2 dipami koperkowymi
- Hiszpańska paella marinera
- Spaghetti z masłem orzechowym i kolendrą
- Jesienny krem z dyni
- Aromatyczne spaghetti z łososiem
- Papryki faszerowane kaszą gryczaną i grzybami
- Szafranowy ryż z pistacjami
- Zielone curry z łososiem
- Makaron z mulami i pietruszką
- Peczak z cukinia i kiełkami
- Pad thai z tofu
- Pierogi z jagodami
Bezmięsne przekąski:
– Dip paprykowy
– Dip bazylikowy
- Muffinki pomidorowe z ciecierzycy
- Kanapki z serem camembert i świeżą figą
- Muffinki owsiane z serem feta – wersja light
- Indyjskie chlebki naan
- Maca z awokado i jajkiem
- Dietetyczne muffinki z fasoli z oliwami
- Domowe “orzeszki” sojowe
- Keks z gruszką, orzechami i pleśniowym serem
- Leśne koperty z ciasta francuskiego z kurkami i serem blue
- Pikantny dip z pieczonych buraków
- Hummus z masłem orzechowym